Hirdetés

Felfedték az első jelenetképeket Az Esernyő Akadémia második évadából

|

Bepillantás a hatvanas évekbe.

Hirdetés

A tavalyi év kellemes meglepetése volt Az Esernyő Akadémia, aminek visszatértét nemcsak az üdítően sikerült első évad miatt vártuk nagyon, hanem azért is, mert a finálé cliffhangerrel ért véget. Steve Blackman showrunner akkoriban úgy nyilatkozott a lezárásról, ahol Ötös (Aidan Gallagher) ezúttal testvéreivel karöltve kísérelt meg időutazni az apokalipszis kellős közepette, hogy amennyiben megrendelik a folytatást, az is kiderül, hol kötött ki a társaság. Az Entertainment Weekly a következő évad jelenetfotói mellett most ezt is nyilvánosságra hozta.

Hirdetés

Aki már lapozgatta Gerard Way és Gabriel Bá azonos nevű képregénysorozatát, minden bizonnyal tisztában van vele, hogy az első évad meglehetősen hűen ültette át a képernyőkre az első könyv történéseit, és annak az sem lesz túlzottan meglepetés, hogy a Hargreeves testvérek Dallas városában találják magukat a folytatásban, méghozzá a hatvanas években. De mint tudjuk, Ötös a téren és időn átívelő képessége hagy némi kívánnivalót maga után, ezért a csapat különböző időszakokban kerül Dallasba, és ismét az időutazóra vár majd a feladat, hogy összerántsa testvéreit az újabb katasztrófa megelőzésének reményében.

Július 31-én kiderül, ez alkalommal sikerrel járnak-e, addig viszont nézzetek bele a folytatásba az alábbi galériában összegyűjtött jelenetképekkel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.