Hirdetés

Felnőtteknek szóló Scooby-Doo spin-off érkezik

|

A Velma karakterére fókuszáló animációs sorozat első képe kétséget sem hagy afelől, hogy a legkisebb gyermekeket érdemes lesz távol tartani tőle.

Hirdetés

A Warner Bros. még 2021 februárjában döntött úgy, hogy új megközelítéssel rebootolja a Scooby-Doo franchise-t, úgyhogy hamarosan egy Velma karakterére fókuszáló animációs spin-off szériát kaphatunk, mely az "okostojás" egyetemi éveibe kalauzolja majd el a nézőket. A projekt létrehozásával Mindy Kalinget bízták meg, aki a napokban lerántotta a leplet az új széria első képéről is, ami egy merőben más hangulatú tartalmat ígér, mint amit a Scooby-Doo sorozatoktól idáig megszokhattunk.

Hirdetés

A képen egy kettévágott koponyájú diákot láthattunk a padlón, akinek eltávolították az agyát, miközben a háttérben egy kvázi meztelen diáktárs konstatálja ijedten az eseményeket. Nagyon úgy tűnik, hogy ez az új elképzelés inkább a felnőtt nézőközönséget fogja megcélozni, vagy legalábbis a tinédzserkorú nézőket. Ez pedig önmagában is érdekes húzás egy leginkább gyermekbarát beállítottságú franchise-tól.

Azonban a megvalósítás természetesen nem mellőzi a polgárpukkasztó elemeket sem, ami talán sokaknál el is terelheti a fókuszt a "korhatáros" megközelítésről. Velma karaktere ugyanis kiszínesítést kap az alkotóktól, és ebben a koncepcióban dél-ázsiai gyökerekkel fog rendelkezni. Kaling a Deadline-nak jegyezte meg, hogy nem érdekli őt, ha ezen kiakadnak az emberek, és mi is erre buzdítjuk az erre érzékeny olvasóinkat. Előbb nézzük meg, mit hoztak össze, aztán a végtermék láttán levonhatjuk a tanulságokat.

Ti örültök, hogy egy felnőtteknek szóló széria érkezik a Scooby-Doo franchise-ba?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.