Hirdetés

Saját sorozatot kap a Scooby-Doo csapat zsenije, Velma

|

Előzményszéria készül a kísértetekről és egyéb természetfeletti jelenségről leplet lerántó csapat legeszesebb tagjáról az HBO Maxra.

Hirdetés

Velma Dinkley-t, a Rejtély Rt. oszlopos tagját vastag keretes szemüvegéről és rikító narancssárga pulóveréről messziről kiszúrhatja bárki, aki látott néhány epizódot valamelyik animációs Scooby-Doo sorozatból. Velma volt mindig is a csapat esze, aki az epizódok végén elmagyarázta, hogyan göngyölítették fel az ügyet, és kit is takar a maszk. Eljött az idő, hogy betekintsünk a karakter múltjába?

Hirdetés

Az HBO Max berendelte a sokatmondóan Velma címre hallgató előzménysorozatot, ami az elmondásuk szerint a komplex és színes múltját fogja feltárni a Rejtély Rt. alábecsült agyának. A tíz epizódos első évad producere és a címszereplőnek szinkronhangja a The Office sorozatból ismerős Mindy Kaling lesz, a projektet pedig olyan executive producerek támogatják még, mint Charlie Grandy (The Office, Saturday Night Live, The Mindy Project), Howard Klein (Texas királyai, The Office, Jessica jones) és Sam Register (Tini titánok, harcra fel!, Harley Quinn, Az igazság ifjú ligája).

A szuperhősös körítéssel készült Scooby! kritikánkat a linken keresztül olvashatjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.