Hirdetés

Feltételezések a Star Wars: Episode VII rendezői posztjára

|

George Lucas méltósággal állt fel a rendezői székből, hogy átadhassa a helyet a Disney által kijelölt, jövőbeli új epizód rendezőjének.

Hirdetés

Egy ilyen film rendezése nagy odafigyelést, türelmet, valamint kreativitást igényel. Akárki is legyen a rendező mindig lesznek olyanok, akik a konkrét koncepció ellen lesznek. Egy biztos, az elkövetkező rendezőnek nagy teher fogja nyomni a vállát, ugyanis rajongók hatalmas tömegei fogják bírálni az ő munkásságát. Ezért is az első jelöltünk egy olyan személy, akinek meglehetősen jó érzéke van a franchise-hoz.



Brad Bird:

 Nem arról van szó, hogy napjaink egyik legjobb rendezője, hanem arról, hogy megvan a képessége ahhoz, miként is kéne megalkotni egy ilyen filmet. Tehetségét már bemutatta a nézőknek a "Ratatouille", valamint a "Mission: Impossible – Ghost Protocol" folyamán. Filmjeit nem egy hatalmaskodó bélyeggel jelöli meg, inkább a történetre fekteti rá a hansúlyt, valamelyest a nézők számára garantált szórakozásra, melyből mindig igyekszik kihagyni a túlzó dolgokat. Ő az aki talán visszatudná hozni a Star Wars-ba a régi fekete mágiát.

 

David Yates:

Már négy rendező volt előtte, mégis képes volt túlszárnyalni őket. A Harry Potter történelmében, ő volt az aki, igazán végig tudta vezetni a bonyolultabb dolgokat. Mindig megtalálta a megfelelő szituációkat, a történet folytonosságát, és a karakterek összhangját. Néha túlzottan sok időt is töltött az anyag kidolgozásával, de ennek meglett a gyümölcse. Feltehetően ugyanilyen szenvedéllyel készítené el az elkövetkezendő epizódot.

 

Matthew Vaughn:

Mint az előtte lévők, Matthew-nak sincs olyan szokása, hogy bármilyen kidolgozatlan, és hanyag munkát hátra hagyjon. Egészen az elbűvölő "Stardust" fantasy-éig, át a "Kick-Ass" bombasztikus megvalósításán keresztül, megmutatta nekünk, mire is képes. Ezt a tudását használná fel itt is.

 

Sam Mendes:

A "Skyfall" után mind megtudhattuk, hogy Sam igazán jól teljesít a filmiparban. Sok mindennel próbálkozott már, kezdve a melodrámával, át az indie-drámán, valamint a gengszter filmen keresztül, a kém thriller-ig. A hangsúlyt mindig a feszültségre fekteti. Ahogyan a "Skyfall"-nál is láthattuk, igazán jól beférkőzött a franchise szívébe, és jól megszerkesztett jelenetekkel tud előállni.

 

J.J. Abrams:

Listánkon Abrams a legtitokzatoskodóbb személy. Nagyon tehetséges forgatókönyvíró, de ami még fontosabb, hogy nagyon jól megkreált jelenetekkel tud a nézők elé állni. Ha Abrams elkezd dolgozni a jól megkoreografált jeleneteken, és ezt párosítja az egyéni komolyságával amit a "Super 8"-ban is mutatott, akkor jó esélyekkel indul a Star Wars: Episode VII rendezői posztjára.

 

Ti mit gondoltok? Ki lenne a legalkamasabb rendező a listán ahhoz, hogy megrendezze az új Star Wars VII-et?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.