Hirdetés

Feltételezések a Star Wars: Episode VII rendezői posztjára

|

George Lucas méltósággal állt fel a rendezői székből, hogy átadhassa a helyet a Disney által kijelölt, jövőbeli új epizód rendezőjének.

Hirdetés

Tegnapi napunk folyamán tudhattuk meg, hogy a Disney felvásárolta a Lucas Film-et, közel 4,05 milliárd dollárért. Persze, nem hiába tették ezt, ugyanis 2015-re már ígérik az új Star Wars epizódot, mely más egyéb híres filmmel együtt fog kijönni. Az új részről sajnos még semmilyen részletet nem tudunk. Nincsenek se ígéretek, se utalások, hogy mi lenne az újabb rész története. Bár konkrét rendező nincs, azért találgatások mégis akadnak, hogy kik lennének a film megvalósítására a legalkalmasabbak.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.