Hirdetés

Félúton a Star Wars VIII forgatása

|

A Star Wars 8 rendezője, Rian Johnson meglepett minket Twitterjén keresztül egy fotóval a film forgatásáról, ugyanis a munkálatok felén már túl vannak.

Hirdetés

Karácsonykor elkezdődött az évi egy Star Wars tendencia, idén Zsivány egyest nézünk, jövőre viszont már a Star Wars VIII lesz soron, ami pont a forgatás felénél tart és ezt megünnepelve kaptunk is pár képet az új rendezőtől, Rian Johnsontól. (Relatív friss emberről van szó, Breaking Bad részeket rendezett plusz a Loopert pár éve.)

Hirdetés

Sokkal nem lettünk okosabbak tőle, de akkor is jó ilyen képeket kapni néha, amin a rendező épp takarítja a díszletet egy mikroszálas törlőkendővel: 

Állítólag az új része alcíme Echos of the Dark Side (A sötét oldal visszhangjai) lesz, és folytatja Kylo Ren (Adam Driver) gonosz oldalának bemutatását, Rey (Daisy Ridley) megkezdi a kiképzését és Finn (John Boyega) tovább lázadozik. A személyes kedvencem, amit már azért meredeknek találok, hogy Rey Anakin Skywalker reinkarnációja és erre Luke is rájön a kiképzése során, de majd 2017. december 15-én meglátjuk, addig is készüljünk inkább a Zsivány egyesre.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.