Hirdetés

Fény derült a Pókverzum 2 rendezőinek kilétére

|

Ha nem is teljes mértékben, de lesz változás a stábban az első részhez képest.

Hirdetés

A 2018-as év egyik meglepetésfilmje a Pókember: Irány a Pókverzum volt, ami képregényszerű animációjával rántotta be a nézőket az újdonsült Pókember hálójába. Többek között a rendezőknek, Bob Persichettinek, Peter Ramseynek és Rodney Rothmannek lehetünk ezért hálásak, ám a Variety értesülései szerint a folytatásnál már mások fognak ülni a direktori székben. 

Hirdetés

Aggodalomra viszont semmi ok, mert Joaquim Dos Santos, Kemp Powers és Justin K. Thompson filmes előéletéből kiindulva jó kezekben lesz továbbra is az egyelőre cím nélküli projekt. Powerst az idei Oscaron a One Night in Miamiért jelölik a legjobb adaptált forgatókönyv díjára, de emellett a szintén hatalmas sikernek örvendő Pixar-csoda, a Lelki ismeretek társrendezőjeként is közreműködött. Dos Santos elsősorban olyan animációs sorozatokon dolgozott eddig, mint az Avatar - Az utolsó léghajlító és az Az igazság ligája: Határok nélkül, így most egy egész estés film elkészítéséből is kiveheti a részét. Thompson annyiból lóg ki a sorból, hogy díszlettervezőként már az első rész munkálataiban is részt vett, de a Pókverzumon kívül például a Derült égből fasírt stábját is erősítette. 

Ha Pókverzum, akkor hiba lenne megkerülni napjaink egyik legeredetibb rendezőpárosát (jelen esetben forgatókönyvíró-párosát), Phil Lordot és Christopher Millert (A Lego kaland, Derült égből fasírt), akik mindenki örömére most is a szkriptért felelnek. A következőt nyilatkozták az új rendezőkről: 

Nagyon örülünk Joaquim, Justin és Kemp csatlakozásának a Pókverzum-csapathoz. Hatalmas rajongói vagyunk Joaquim munkásságának - a karakterei egyediek és őszinték, az akciójeleneteit pedig úgy tölti meg érzelemmel, ahogy azt egy musical teszi a betétdalaival. Justin egy szabadúszó, aki a vizualitás és a meglepetéskeltés eszközeivel építgeti a történeteit, Kemp pedig amellett, hogy ambiciózus, a humora sem az utolsó - írói bölcsességének és rendezői szívének köszönhetően pontosan tudja, hogy mi kell egy jelenetbe. Mindhármuknak jó hatása van az éppen aktuális projektjükre, és ez kedvez nekünk. Nagyon kedveljük őket, és reméljük, hogy ez a pár évet felölelő közös munka egy barátság kezdetét jelentheti.

A Pókverzum 2 várhatólag 2022. október 7-én debütál a mozikban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.