Hirdetés

Fény derült Kevin Feige Star Wars-filmjének csapásirányára

|

Konkrétum nincs, de a megosztott diszkrét információ mégis bizakodásra ad okot.

Hirdetés

Míg a Disney+ felületén szárnyalnak a Star Wars-sorozatok (ki gondolta volna ezt 10 évvel ezelőtt?), addig filmes fronton továbbra is pihenőállásban tartózkodik a franchise. Az új trilógia finoman szólva sem úgy sült el, ahogy azt a Lucasfilm felvásárlásakor elképzelték a Disney-nél. És bár számtalan nagy nevet bedobtak, akikkel folytatódhatna a franchise (Rian Johnson vagy a Trónok harca készítői, David Benioff és D.B. Weiss ötleteiből sem lesz már semmi), egyelőre csak Patty Jenkins Rogue Squadronjának van egy 2023 decemberi premierdátuma, ám eme projekt megvalósulása is késélen táncolhat az információk hiányának tükrében.

Hirdetés

2020-ban került bejelentésre, hogy a Marvel Filmes Univerzum keresztapája, Kevin Feige is kiveszi a részét a Star Wars további bővüléséből, és filmet fejleszt a messzi-messzi galaxisban. A forgatókönyvet ugyanaz a Michael Waldron jegyzi, aki a Marvel legfrissebb filmjét, a Doctor Strange az őrület multiverzumábant írta, ő pedig nemrégiben a Den of Geek vendége volt, ahol megoszthatta eddigi élményeit az új kihívással kapcsolatban.

"Alakul. Igazából nagyon jó, hogy végre van időm erre fókuszálni. És az igazán szórakoztató, hogy végre olyat csinálhatok, ami frissnek és eredetinek hat. És izgatott vagyok, hogy ismét Kevinnel dolgozhatok, illetve a Lucasfilm csapatánál. És persze imádom a Star Warst, úgyhogy ez az egész elképesztő. (Minden eddigitől) távol írok. Élvezem annak szabadságát, hogy olyasvalamit készítek, ami nem egy folytatás vagy ilyesmi. Talán ez így kevésbé stresszes. Egyszerűen nem kötődik hozzá számtalan tévésoroz és film, mint a Doctor Strange-nél. Szóval ez jó. Ez egy teljesen másmilyen gyakorlat."

Waldron kifejezetten kimérten válaszolt, hogy még csak véletlenül se kotyogjon el konkrétumokat, de a fentiek alapján minden jel arra mutat, hogy a Star Wars világának egy eddig teljesen feltáratlan szegmensét - talán időben is, nem csak térben? - fogja bemutatni Kevin Feige története. Ez pedig üdítő, hiszen a jelenleg futó Star Wars tartalmak még mindig nem tudtak elszakadni az eredeti trilógiától, hogy megálljanak a saját lábukon. Persze ettől még bárhogy elsülhet Feige projektje.

Ti hogyan értelmezitek Waldron nyilatkozatát?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.