Hirdetés

Film készülhet a Trónok harcából

|

Az HBO immáron a 4. évadát kezdi el sugározni a George R.R. Martin könyvei alapján készült nagy sikerű sorozatának, a Trónok harcának.

Hirdetés

George R.R. Martin azt mondta, hogy még egy adaptáción gondolkozik, méghozzá a "Tales of Dunk and Egg" című három részes novelláskötetének megfilmesítésén, ami előzményként szolgál a Trónok harca könyvek történetének, olyan karakterekkel, mint például Ser Duncan, aki 90 évvel a "A Song of Ice and Fire" eseményei előtt élt.
"Alapul szolgálhatnának [a filmnek]" -mondta, hozzátéve, hogy az előzményekbeli karakterek közül néhányan közvetlen rokonai a Trónok harca karaktereinek, de azt nem árulta el, hogy milyen módon. "Megírtam ezt a három történetet, és van még legalább egy tucat ilyenem."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.