Hirdetés

Film készülhet a Trónok harcából

|

Az HBO immáron a 4. évadát kezdi el sugározni a George R.R. Martin könyvei alapján készült nagy sikerű sorozatának, a Trónok harcának.

Hirdetés

A szerző most azt pedzegeti, hogy a képernyőről a vászonra vinné művét: "Minden attól függ, hogy meddig fut a széria" -magyarázta. "Hét évig? Nyolc évig? Vagy akár tíz évig? A könyvek egyre nagyobbak és nagyobbak lettek. Talán kelleni fog egy film ami összeköti a dolgokat. Egy nagyobb költségvetésű, úgy 100 millió dollár környéki. Azok a sárkányok már rendesen megnőttek." Az író azonban más alkotását is szívesen megfilmesítené, ha érdekel melyiket, kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.