Hirdetés

Finn Wolfhard újabb részleteket árult el a Stranger Things 4. évadából

|

Úgy néz ki, hogy a Duffer testvérek tényleg minden téren igyekeztek emelni egyet a téten.

Hirdetés

A Stranger Things jövő nyáron érkező negyedik etapjának friss kedvcsinálója habár sokunk örömére rengeteg mindent megmutatott nekünk a lassan felnőtté cseperedő főszereplőinkre váró újabb természetfeletti, na meg a kamaszkorral járó kalandokból, a hamarosan a Szellemirtók: Az örökségben is felbukkanó Finn Wolfhard elárult néhány plusz infót egy vele készült friss interjú során. 

Wolfharddal a Screen Rantnek nyílt exkluzív lehetősége beszélgetni az új Szellemirtók moziról, de ahogy az ilyenkor lenni szokott, természetesen szóba kerültek más témák is, így a Stranger Things új szezonjáról is megtudtunk ezt-azt.  

Hirdetés

A fiatal színész szerint a Stranger Things következő évada hangulat tekintetében jóval sötétebb lesz, mint a korábbiak, hozzátéve, hogy a szériát író Duffer testvérek eddig minden egyes új évaddal igyekeztek egyre ijesztőbb helyekre evezni, ám szerinte nem ez lesz az egyetlen jelentős változás a jövőre nézve.  

"Azt hiszem ez azért lehet, mert időközben megöregedtünk kicsit, már nem vagyunk tinédzserek, mindannyian fiatal felnőttek vagyunk. Dufferék mindig elhivatottak voltak az ügyben, hogy az új évadok mindig egy kicsit ijesztőbbek, jóval erőszakosabbak legyenek az előzőeknél. Furcsa, de eddig minden esetben sikerült nekik.

Arról nem is beszélve, hogy humor tekintetében is talán ez lesz az eddigi legviccesebb évadunk. Ennek a szezonnak voltak a legmókásabb történetszálai, amik néha már-már tényleg átmentek totális komédiába, ami mellett ott volt egy másik szál, amelyet szinte totális horrornak is lehetne minősíteni. De szigorúan véve nem sci-finek, hanem horrornak. Tényleg roppantmód ijesztő az egész. Alig várom, hogy az emberek végre maguk is láthassák."

Szerintetek valóban nem volt eléggé ijesztő a Stranger Things korábbi évada vagy az alkotók ezúttal rossz lóra tettek ez ügyben?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.