Hirdetés

Firelight - könyvadaptáció készül

|

Sophie Jordan-nek talán sikerülni fog az, ami J.K. Rowling-nak és J.R.R. Tolkien-nek: olyan könyvet írni, amin egy generáció nő fel, és ezrek, tízezrek rajonganak érte.

Hirdetés

A legelső Firelight film már előkészületben van, a regényt pedig trilógiának képzelte el alapvetően is az írónő, de a moziból csak akkor lesz hármas számú ha sok példány fogy a műből.

A Mandalay Pictures szerezte meg a könyv megfilmesítési jogait, Sophie Jordan pedig az előzetes híresztelések szerint a forgatókönyvért is felel a regényen kívül. A sztori szempontjából fontos, hogy két lányról szól, akik közül az egyik hölgyemény sárkány leszármazott, és tud tüzet fújni. Miután az egyik hibája miatt családjával együtt elűzik otthonából, az emberek világába mennek, hogy beilleszkedjenek. Találkozik egy Will nevű fiúval, akibe beleszeret, és akiről kiderül, hogy a sárkányokra vadászó klán leszármazottja...

A filmről egyéb nem derült ki, se megjelenés, se forgatási időpont, csak egy kissé semmitmondó előzetes:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.