Hirdetés

Az első ember - új traileren csodálhatjuk meg a Holdra szállást

|

Nem kisebb személyről készített filmet a Whiplash és a Kaliforniai álom zseniális rendezője, mint Neil Armstrongról, az első emberről, aki a Holdra lépett. Íme a második előzetes.

Hirdetés

Damien Chazelle mindössze a 30-as éveinek elején jár, mégis leborult már előtte Hollywood, hiszen olyan instant klasszikusokkal, mint a Whiplash és a Kaliforniai álom nincs olyan színész, aki ne szeretne vele dolgozni, nincs olyan stúdió, amely ne fogadná szívesen ötletét. Következő filmjének témája ismét valami egészen más az eddigieknél: Neil Armstrong. 

Hirdetés

Armstrongot mindenki megjegyezte arról a történelmi jelentőségű eseményről, hogy ő volt az első ember, aki a Holdra tette a lábát, ám azt már jóval kevesebben tudják, hogy az amerikai űrhajósnak azelőtt is roppant izgalmas élete volt, mielőtt világhírűvé vált. Volt a koreai háborúban, kiérdemelte a "Jégparancsnok" titulust és repült a Gemini-8-cal is. A róla szóló film, Az első ember (First Man) elnevezésű projekt James Hansen "First Man: A Life of Neil A. Armstrong" című könyvén alapul, melyből az Oscar-díjas Spotlight társírója, Josh Singer faragott forgatókönyvet. A sztori célja az, hogy feltárja azokat az áldozatokat és költségeket, amiket az űrhajósnak és a nemzetnek meg kellett hozniuk a világtörténelem egyik legveszélyesebb küldetésének érdekében. 

A főszerepben Ryan Goslingot láthatjuk, akivel Chazelle a Kaliforniai álom című musicalen dolgozott együtt, rajta kívül a filmben szerepel még többek között Claire Foy, Corey Stoll, Kyle Chandler, Jason Clarke, Jon Bernthal, Cory Michael Smith és Lukas Haas is. Az első ember október 18-án kerül a hazai mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.