Hirdetés

First Man trailer - Ryan Gosling a Holdra megy

|

Ilyen lesz a Kaliforniai álom és a Whiplash rendezőjének új filmje, amelyben Neil Armstrong a Holdra száll.

Hirdetés

Csak nemrég érkeztek meg a First Man legelső képkockái, amelyen a film főszereplőjét, Ryan Goslingot láthatjuk Neil Armstrongként. Gosling a Kaliforniai álom után újra együtt dolgozott az Oscar-díjas Damien Chazelle rendezővel, de rajta kívül is bőven van húzónév a történetben, hiszen a stáb részét képezi Ryan Gosling, Jason Clarke, Jon Bernthal és Claire Foy is. 

Hirdetés

A First Man történetét a Spotlight: Egy nyomozás részletei forgatókönyvírója, Josh Singer szállította James Hansen életrajzi kötetét alapul véve. A sztoriban a híres asztronauta életét ismerhetjük meg az 1961 és 1969-es időszakban, amikor részt vesz a NASA  programjában és ő válik az első emberré, aki a Holdra lép. Az idáig vezető út viszont nagyon izgalmas és tele van áldozathozással: 

Október 18-án kiderül, hogy Chazelle ezúttal is elvarázsol-e minket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.