Hirdetés

Folytatást kap a Szólíts a neveden

|

Folytatják az Oscar-díjas filmet, a visszatérő rendező pedig mondott is pár szót a második részről.

Hirdetés

Nemrég kapta meg a legjobb adaptált forgatókönyvneknek járó Oscar-díjat Luca Guadagnino filmje, amiről mi is elmondtuk kritikánkban, hogy ott van a helye a legnagyobb szerelmes filmek között.

 

Hirdetés

Igaz, a film megnézése után nincs hiányérzete a nézőnek, de ha belegondolunk, hogy az adaptált könyvnek valójában csak az első felét dolgozta fel a film, így adja magát az ötlet, hogy egy folytatásban meséljék el, mi történt főszereplőinkkel azóta.

A film rendezője, Luca Guadagnino így beszélt a Szólíts a neveden második részéről:

Már egyeztettem a történetet illetően André Acimannal (a könyv írójával). Körülbelül 5-6 évvel fog az első film után játszódni. Másfajta film lesz a folytatás, más tónusú. Körbe fogják utazni a világot.

Az Oscar-díjra jelölt Timothée Chalamet és Armie Hammer reményeink szerint visszatér majd, hiszen nélkülük nem könnyű elképzelni a filmet, de ezzel kapcsolatban még nincsenek biztos információink.

Nektek hogy tetszett a Szólíts a neveden? Megnézitek majd a folytatást?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.