Hirdetés

Folytatást és spin-offot is kap A szürke ember a Netflixen

|

Ryan Gosling visszatérésére is lehet számítani.

Hirdetés

Mondhatni lapot húztak a 20-ra A szürke ember készítői, hiszen ha a minőségébe bele is lehetett kötni, azt nem lehetett a filmtől elvitatni, hogy máris grandiózus terveket szövögettek vele. A feldobott labdákat a Netflix pedig le is csapta, ugyanis nemcsak a folytatás került berendelésre, hanem egy spin-off film is.

Hirdetés

A második részre Ryan Goslinggal egyetemben a Russo fivérek is visszatérnek a direktori székbe, míg az "oldalhajtás" a Deadpool forgatókönyvíróitól, Paul Wernicktől és Rhett Reese-től fog érkezni. Ez utóbbi projekt A szürke ember univerzumának egy teljesen új elemét fogja körbejárni, és egyelőre nem is osztottak meg ennél többet róla. Ám ha tippelni kellene, akkor Avik San Dhanush nevű karaktere kaphat főjátékidőt. Mindkét filmen már elkezdődtek a munkálatok, ami szintén jól példázza, hogy az alkotók mennyire nyeregben érezték magukat már a megjelenés előtt.

Ti örültök a bejelentésnek?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.