Hirdetés

Folytatást kap a Szellemlovas

|

Lehetséges, hogy Nicolas Cage nélkül, de a jogokat birtokló stúdió sebtében szeretné elkezdeni a Szellemlovas következő részét, másképp elvesztik a film jogait...

Hirdetés

Az első epizódot rendező Mark Steven Johnson már biztosan nem fogja ledirigálni a másodikat is, helyette Mark Neveldine, illetve Brian Taylor kóricál az esélyesek táborában, akiknek olyan alkotásokat köszönhetünk, mint a Crank, a Gamer, vagy a Jonah Hex forgatókönyve.

Ha ők kapják meg a direktori címet, ízibe össze kell verbuválniuk egy stábot, majd megkezdeni a film forgatását, másképp talán elvesztenek egy aranytojást-tojó tyúkot. Az első egészen pontosan 110 millió dollárból jött össze, és körülbelül 230-at hozott a kasszára, így sikeresnek volt mondható.

Hogy a második mennyire lesz az, azt nagyban befolyásolja a főszereplő kiléte is, aki koránt sem biztos, hogy Nicolas Cage lesz. Megkeresték őt a szereppel kapcsolatban, és folynak vele a tárgyalások, de Cage ősszel a Nemzet Aranya 3-at is forgatni kezdi, így nem tudni mennyire lesz ideje erre is...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.