Hirdetés

Folytatást kap a The November Man

|

Nagyon bízhatnak Pierce Brosnan akciózásában az illetékesek.

Hirdetés

Nem újkeletű ez a fajta merészség és optimista hozzáállás Hollywood-ban, de azért ez esetben mégiscsak neccesnek hat. Liam Neeson-nek ugyan bejött az akciósdi, de attól még nem biztos az, hogy Brosnan-nak is ugyanúgy össze fog jönni a dolog. Mert bár az előzetesek azt sugallják, hogy egy jópofa kis akciófilmet fogunk kapni, de az eddigi kritikák alapján Donaldson kicsit megfáradt a dolgok menetében. Mondjuk a Transformers-filmekből is van már négy, úgyhogy mit kell ilyenen meglepődni?

A The November Man története egyébként egy ex-CIA ügynök és annak személyessé váló küldetése körül bonyolódik. The usual stuff.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.