Hirdetés

Folytatást kaphat Az ötödik elem is?

|

Lehetséges, hogy Luc Besson egy újabb sci-fit karol fel, ám ezúttal egészen 1997-ig nyúl vissza és Az ötödik elem folytatását prezentálhatja nekünk. Legalábbis erre utalgat.

Hirdetés

Luc Besson a The Playlistnek nyilatkozva elmondta, hogy kicsit frusztrált amiatt, hogy azelőtt készítette el Az ötödik elemet, mielőtt megérkeztek volna a menő új effektek. A rendező elárulta, hogy igen nagy macera volt a blue screennel és minden mással elkészítenie akkoriban a sci-fit, manapság pedig elég annyi, ha valaki a vállára kap egy kamerát és digitálisan mindent meglehet oldani utólag. Éppen ezért Besson megígérte magának, hogy egy nap bosszút áll a technológián és a legmodernebb filmgyártással készít egy sci-fit, majd hozzátette: nem biztos, hogy köze lesz Az ötödik elemhez (hiszi a piszi), de mindenképpen hasonló korban, műfajban és környezetben kerül majd kiadásra. Szerintetek Besson burkoltan arra céloz, hogy elkészíti Az ötödik elem folytatását, előzményét, remake-jét esetleg egy teljesen új filmet készít ugyanabban az univerzumban? A fene se érti ma már Hollywoodot.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.