Hirdetés

Folytatódik a The Expendables?! (Update)

|

Egyik ámulatomból a másikba esek, s ha elolvassátok a történet egészét, ti is hasonlóan tesztek majd: Sly, és a producerek már kezdik írni a forgatókönyvet még az első megjelenése előtt!

Hirdetés

Sly egymagában vállalt majd minden fontos tisztséget a The Expendables-t érintően: ő volt a rendező, a forgatókönyvíró, és az akcióhősöket felvonultató stáblista élén is ott áll, mint színész.

Épp ezért, ha valaki információkkal szolgálhat a projekttel kapcsolatban, az csakis Stallone lehet, a The Los Angeles Times-nak pedig sikerült megtudakolnia tőle, hogy s mint állnak a The Expendables-szel, lesz második próbálkozás? Sly a következőke nyilatkozta:

"Minden az első rész fogadtatásától függ, nagy igényeket állítottunk fel vele kapcsolatban, reméljük maradandó lesz a pályafutása. Ha beváltja a hozzá fúzött reményeinket, nem sok minden állhat közénk és egy folytatás közé. Már van is ötletem a második részre, valami hatalmas meglepetésre számítsatok, valami szélsőségesre, megdöbbentőre!"

A jelenlegi sztárgárda a következő fogalmakból áll: Sylvester Stallone, Mickey Rourke, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Jet Li, Jason Statham, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Steve Austin, és Terry Crews.

Hogy az első fiúcska milyen bizonyítványt cipel haza a kasszáktól, az külföldön hamarosan kiderül, nálunk pedig Augusztus 19-én vetik bele magukat a tutiba. 

Apropó, ti kit látnátok szívesen a jelenlegi akciósztárok mellett a The Expendables 2-ben? Denzel Washington? Wesley Snipes? Chuck Norris? Jean-Claude Van Damme? Vin Diesel? Kurt Russell? Steven Segal? Danny Trejo? Dwayne The Rock Johnson? Esetleg más? Kommentben várom az ötleteket!:)

Update: a pletykák szerint mégsem Augusztus 19-én érkezik hazánkba a film, hanem csak október folyamán, de ez nem több puszta találgatásnál, amint a hivatalos forgalmazó reagál, mi is megtesszük.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.