Hirdetés

Folytatódik Tom Hanks második világháborús filmje, az A Greyhound csatahajó

|

A nézők mellett Tom Hanks is örülhet: produkciós cége megannyi új művel valóságos univerzummá bővítheti a második világháború idején játszódó alkotást.

Hirdetés

A 2019 végétől kezdve váltakozó intenzitással dühöngő koronavírus-járvány megannyi tervet döntött romba. Nem volt ez máshogy a ragályhoz felemás sikerrel alkalmazkodó szórakoztatóipar területén sem. Hiszen míg a streamingszolgáltatók jelentősen profitáltak a kór miatti korlátozásokból, a mozikra specializálódó cégek és szakemberek nemritkán pórul jártak.

Hirdetés
 

Az ötvenmillió dollárból leforgatott A Greyhound csatahajó döntéshozói is kénytelenek voltak igazodni az új helyzethez. Így C. S. Forester regényének Tom Hanks főszereplésével tető alá hozott adaptációja végül az Apple TV+-on keresztül jutott el az érdeklődőkhöz. Azonban úgy tűnik, hogy a kényszermegoldás egy tartós kapcsolat alapjait fektette le, mert a legfrissebb hírek szerint a második világégés idején játszó, Oscar-jelölt háborús film folytatást fog kapni. Pontosabban fogalmazva, a részben a forgatókönyvet is jegyző színész által birtokolt Playtone Company egy több évre szóló szerződést írt alá.

Ennek részeként dokumentumfilmekkel, valamint forgatókönyv nélküli TV-műsorokkal fogják bővíteni a kereskedelmi konvojokat kísérő haditengerészek kalandjait és hányattatásait bemutató franchise-t. Emellett egy új nagyjátékfilmről is megállapodtak. Ezen sorok írásakor még nem lehet tudni, hogy ez is a Hanks által megformált Ernest Krause parancsnok megpróbáltatásai körül forog-e majd, mivel a karakter csupán Forester egyetlen könyvében tűnt fel. Viszont elméletileg semmi akadálya sincs annak, hogy a színész újfent eljátssza ezt a szerepet.     

Nektek hogyan tetszett az A Greyhound csatahajó?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.