Hirdetés

Fontos kapcsok lesznek A galaxis őrzői ünnepi különkiadása és a 3. rész között

|

Ezt maga a rendező erősítette meg.

Hirdetés

A tavaly decemberben megrendezésre került Disney Investor Day keretein belül derült ki, hogy 2022 karácsonyán érkezik majd a Marvel első ünnepi különkiadása, a James Gunn által írt és rendezett The Guardians Of The Galaxy Holiday Special. És bár erről azóta nem sok mindent hallottunk, a rendező nemrég végre megszólalt a projektet illetően.

Hirdetés

Gunn a napokban a Colliderrel készített egy interjút, amelyben többek között megkérdezték a következő két nagy Marveles projektjéről. A rendező pedig elárulta, hogy a rajongók számára elengedhetetlen lesz az ünnepi kiadás megtekintése, ha mindent érteni akarnak majd a 3. részben is:

A különkiadás forgatókönyve már április óta kész van. Annyit elárulhatok, hogy ez is a Marvel-kánon része lesz. Természetesen az Őrzőkről lesz benne szó, akikről olyan dolgokat fogunk megtudni, amit minden rajongónak feltétlenül látnia és tudnia kell még a 3. rész előtt, hiszen csak így lesz teljes majd az élmény. A legtöbb díszlet ugyanaz lesz, mint a filmnél, ahogy a szereplők is értelemszerűen, éppen ezért a filmmel egyidejűleg fogjuk ezt is forgatni. A játékideje azonban nem fogja elérni egy rendes játékfilm idejét. Körülbelül 40 perces lesz az egész, talán egy kicsivel kevesebb. 

A galaxis őrzői ünnepi különkiadása valamikor 2022-ben érkezik a Disney+ kínálatába, míg A galaxis őrzői 3. része ezt követően, 2023. május 5-én debütál a mozikban. Remélhetőleg addigra már hazánkban is elérhető lesz a Disney streamingszolgáltatása.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.