Hirdetés

Fontos szereplőtől kell búcsút vennünk A csodálatos Pókember 2-ben

|

Mióta megkezdődött A csodálatos Pókember 2 forgatása terjeng a pletyka, hogy valamelyik fontos szereplő meg fog halni a folytatásban. Most úgy tűnik, hogy a pletyka beigazolódni látszik.

Hirdetés

Szóval az egyik képregényben Gwen Stacy meghal, méghozzá a Zöld Manó gyilkolja meg, ráadásul úgy, hogy Pókember keze is benne, természetesen véletlenül. Emma Stone nem csak elismerte, hogy a karaktere tényleg meghal, hanem azt is, hogy hasonló módon.

"Lényegében annyi, hogy Pókember véletlenül öli meg, szóval az lesz a gyilkosa akit szeret, ami a legborzasztóbb dolog. Amikor mindez a képregényben megtörtént, az emberek leiratkoztak róla, annyira kiborultak tőle. De természetesen, én hű akarok maradni ehhez."

Ez rengeteg találgatásra ad okot. Herry és Norman Osborn mint tudjuk szerepelni fog a filmben így vélhetőleg megjelenik Zöld Manó.  Shailene Woodley pedig Mary Janet alakítja, akiről tudjuk, hogy Peter nagy szerelme és sejthető volt, hogy Gwennel valami képpen szakítanak, úgy tűnik "amíg a halál el nem választ" elvet alkalmazták. Na és akkor, hogy fog mindez kihatni Pókemberre? Attól függően, hogy mikor történik a haláleset nagy befolyással lesz a filmre, vagy pedig a 3. részre. Én úgy gondolom, hogy a végén lövik ezt el, mert ha tényleg köze lesz a Zöld Manóhoz akkor őt a végénél előbb úgy sem látjuk, előtte mindenképpen ott lesz Rhino és Elektró, már ha feltételezzük, hogy neki teljes páncélzatban lesz köze az egészhez, nem pedig civilben. Hát mindenesetre sajnálom Emma Stonet mert sokkal szerethetőbb karaktert hozott, mint az első Pókember trilógia Mary Janeje, de reméljük az új MJ-be sem kell csalódnunk.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.