Hirdetés

Forgatási képek: Másnaposok 3, Horns, White House Down stb.

|

Rengeteg film készülődik az őszi és téli időszakban is arra, hogy jövőre megkapják bemutatójukat és lenyűgözhessék a közönséget kisebb vagy több sikerrel.

Hirdetés

Másnaposok 3 (Todd Philips rendezi és amint korábban értesülhettünk róla, valóban Lasd Vegas-ban fog játszódni, az eredeti szereplőkkel. A képen Zach Galifianakis és Ed Helms látható.)

 

Dom Hemingway (Jude Law a főszereplője ennek a bűnügyi-vígjátéknak, amelyben egy Dom Hemingway nevű sittes kerül szabadlábra és megpróbálja megszerezni azt, ami megilleti őt.)

 

Horns (Daniel Radcliffe egy Ig Perrish nevű srácot alakít a Horns könyvadaptációjában, akinek barátnőjét brutálisan meggyilkolják és másnap arra kel, hogy ördögi hatalma van, ami leginkább a fején lévő szarvakból látható. A forgatási képeken Ig pár zsaruval harcol.)

 

Saving Mr. Banks (A John Lee Hancock rendezésében készülő vígjátékban Tom Hanks alakítja a legendás Walt Disney-t és azt láthatjuk majd, hogy Disney miképp póbált szert tenni a Mary Poppins megfilmesítési jogaira P.L. Travers-től (Emma Thompson).)

 

White House Down

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.