Hirdetés

Forgatási képek: Másnaposok 3, Horns, White House Down stb.

|

Rengeteg film készülődik az őszi és téli időszakban is arra, hogy jövőre megkapják bemutatójukat és lenyűgözhessék a közönséget kisebb vagy több sikerrel.

Hirdetés

Négy film forgatási képeit is kézhez kaptuk, közöttük olyan alkotásokkal, mint Todd Philips harmadik Másnaposok epizódja, a Tom Hanks nevével fémjelzet Saving Mr. Banks, amelyben Walt Disney-t alakítja, de itt lesz még a Horns több fotója is, amelyen Daniel Radcliffe ábrázatát csodálhatjuk meg szarvakkal. Ne feledkezzünk el a Jude Law főszereplésével készülő Dom Hemingway-ről sem, azonban akad a felsorolásban egy kakukktojás is, méghozzá a Roland Emmerich dirigálta White House Down, amelyből nem forgatási képek érkeztek, hanem a filmből vett anyagokat szemlélhetük az Entertainment Weekly jóvoltából. Nézzük hát szépen sorjában a beérkezett fotókat!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.