Hirdetés

Pletyka: megszűnhet a Fox 2000 stúdió

|

Jelentések szerint a Harcosok klubját, A számolás jogát vagy éppen a Pi életét összehozó divízió lehúzza a rolóit, ugyanakkor a munkatársakat nem eresztik csak úgy szélnek.

Hirdetés

Ha egy vállalat bekebelez egy másikat, akkor az nem ritkán elbocsájtásokkal és régi divíziók bezárásával jár együtt, a Deadline és a Variety értesülései szerint a Disney-Fox üzletnek például a Fox 2000 stúdió ihatja meg a levét. 

Hirdetés

A lap úgy tudja, hogy a Fox 2000 az októberi A nő az ablakban (Woman in the Window) kiadása után bezárja kapuit, a többi betervezett projekt pedig lehetséges, hogy nem fog megvalósulni. Ez körülbelül 4000 munkahely megszűnését jelenti, ugyanakkor arról is érkeztek jelentések, hogy sokan egy-két évig kárpótlásként még kapnak egy bizonyos összeget, illetve segítenek nekik elhelyezkedni a filmiparban. A Disney egyelőre nem erősítette meg és nem is cáfolta ezt, csupán annyi derült ki a szerepek tisztázásakor, hogy a Fox 2000 élén továbbra is Elizabeth Gabler áll, aki az aktuális tartalmakat felügyeli.

A Fox 2000 égisze alatt olyan filmek készültek, mint a Harcosok klubja, a Pi élete, Az ördög Pradát visel, a Csillagainkban a hiba, a Szerelem és más drogok, a Kémek hídja és a Marley meg én, míg tavaly a Kszi, Simon vagy éppen A gyűlölet, amit adtál jelent meg tőlük. A munkahelyek megszűnése mindig szomorú, de sajnos ez az ipar velejárója. Ha igaz a hír, akkor drukkolunk, hogy a szakemberek minél előbb új helyen folytathassák a filmkészítést. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.