Hirdetés

A Fox már a Deadpool 3-mat tervezi az X-Force behozatalával

|

A Foxnak komoly tervei vannak a nagyszájú zsoldossal.

Hirdetés

Függetlenül attól, hogy a Deadpool 2 háza tájáról mostanában inkább rossz hírek szállingóztak túlnyomó részben, a stúdió továbbra is bízik a franchiseban és már a harmadik részre is megvannak a terveik. Az egyenlőre még pletykaként kezelendő információkat a The Hollywood Reporter szállította, akik szerint a Fox nem csupán a 2., de a 3. felvonáshoz is keresi a megfelelő rendezőt. Továbbá arról is beszámoltak, hogy a Deadpool folytatásában az X-Force csapat más tagjai is szerepet kapnak (Kábel és Dominó), ami a korábbi tervekkel ellentétben nem az X-Force filmet fogja felvezetni, hanem a Deadpool 3-mat, amiben jelentősebb szerepet kap a mutáns egység.

Hirdetés

Ami az X-Men filmeket illeti, a THR szerint a stúdió "megnyomta az újraindítás gombot", és Simon Kinberg író/producer már egy új film szkriptjén dolgozik, Bryan Singer nélkül. A rendező eddig 4 X-Men moziért felelt, de most már a Némó kapitány remakejével, illetve Freddie Mercury életrajzi filmjével van elfoglalva. Azt még nem tudni, hogy az új X-Men filmek sztárjai visszatérnek-e szerepeikben, hiszen az X-Men: Apokalipszissel lejárt a három filmre szóló szerződésük, de a forrás szerint a Fox bízik abban, hogy Lawrence, Fassbender és McAvoy nem utoljára játszottak mutánsokat.

Végezetül frissíthetjük a Gambit és a The New Mutants spin-off filmek státuszát is. Szinte már meg is feledkeztünk a Channing Tatum főszereplésével készülő Gambitről, ami valójában egyáltalán nem készül mióta Doug Liman rendező otthagyta a projektet. Azóta Tatumnak is más elfoglaltságai lettek, de ha találnak alkalmas direktort a kormány mögé, akkor még megvalósulhat a kártyahajigáló mutánsról szóló mozi. A The New Mutants film koránt sincs ennyire kétségbeesett helyzetben, ugyanis, ha minden jól megy, a forgatás már jövő tavasszal elkezdődhet  Josh Boone rendezővel az élen.

Legközelebb a Logan-ben láthatunk majd mutánsokat a nagyvásznon, amelyben Hugh Jackman és Sir Patrick Stewart búcsút intenek képregényes karaktereiknek. Rozsomák utolsó kalandja 2017. március 3-án érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.