Hirdetés

Fran Kranz megakart halni a Bosszúállókban

|

A "Cabin in the Woods " nem egy képregényen alapul, de mégis az a film, ahol az egyik legnagyobb képregény geek is közreműködik, aki nem más mint a film írója, Joss Whedon.

Hirdetés

Amikor Joss azt mondta, hogy elkészíti az Bosszúállókat csak annyit mondtam neki:" Én is benne lehetek, de csak annyira, hogy én lennék az, akit Thor véletlenül megöl a pörölyével? Nem kell fizetnie nekem, de meg bőven meglennék elégedve azzal, ha agyoncsapna. "

Aztán komolyabbra vette a figurát és azt mondta, hogy nem lenne alkalmas egyetlen szuperhős eljátszására sem, ugyanis nem a legnagyobb képregény rajongó, de viszont a videojáték világban benne van. Sőt, van egy nagy horderejű videó játék karakter,akivel nagyon szeret játszani, ez pedig Link, a "Legend of Zelda" játékból.

Szerintetek alkalmas lenne akármilyen Marvel vagy DC karakter eljátszására?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.