Hirdetés

Frank Darabont rendezheti a Hófehér és a vadász 2-t

|

A stúdió tárgyal Frank Darabonttal a második részről, Kristen Stewart viszont nem valószínű, hogy visszatér.

Hirdetés

Korábban már kikerült egy rövid lista ami a lehetséges rendezők neveit tartalmazta. Eszerint esélyes Gavin O’Connor (Warrior - A végső menet) és Andres Muschietti (Mama) is, de úgy tűnik, hogy a stúdió inkább a veterán filmes, Frank Darabont (A remény rabjai) felé hajlik. Az igazi érdekesség a folytatás körül azonban az, hogy Stewart lehet, hogy teljesen kimarad belőle.

Amikor a Hófehér és a vadász 2012-ben debütált a stúdió már akkor is több filmmel számolt, sőt úgy gondolták, hogy Chris Hemsworth karaktere akár spin-offot is kaphat, ám most úgy néz ki, hogy ezek a tervek egybe olvadtak és a következő rész csakis Hemsworthre, azaz a vadászra fog fókuszálni. Így Kristen Stewart akár teljesen ki is maradhat, de ha mégis feltűnik, az sem lesz több egy cameonál. Viszont így is lesz visszatérő, hiszen a Ravenna királynőt alakító Charlize Theron láthatjuk majd a második részben is.

A Universal 2016-ban már a mozikban szeretné látni a filmet, ami azt jelenti, hogy legkésőbb jövőre forgatniuk kell. Hemsworth jelenleg a Bosszúállók: Ultron korán dolgozik és Shane Black Doc Savage című filmjéhez is kinézték már, ám mivel valószínűleg szerződés köti a vadászhoz, ha a stúdió és Darabont készen állnak akkor neki is ez lesz az első számú feladata.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.