Hirdetés

Frankenweenie - Karakterposzterek leírással

|

Tim Burton 1984-es kisfilmje hamarosan vászonra költözik, hogy egész estés idővel örvendeztesse meg azokat, akik nagy rajongói a rendezői egyedi meglátással bíró munkáinak.

Hirdetés

Victor Frankenstein (szinkron: Charlie Tahan) - Egy ügyes és szorgalmas 10 éves fiú, aki a tudományért rajong. A szüleivel és szeretett kutyájával, Sparky-val él, New Holland városkájában. Victor mindennél jobban szeret filmezni és különböző dolgokat feltalálni a saját, padláson található műhelyében. Amikor Sparky életét veszti egy szörnyű autóbaleset következtében, Victor arra használja zsenialitását, hogy vissza hozza őt az életbe.

 

Sparky - Sparky egy játékos és odaadó bull terrier, aki hőn szeretett gazdája, Victor kíváncsiságának középpontjában állt. Sparky tele volt energiával és szívesen hajkurászta egész nap a labdáját, az energiája és lelkesedése még a halála után sem csökkent.

 

Mr. és Mrs. Frankenstein, Victor szülei (szinkron: Martin Short és Catherine OHara) - Victor édesapja egy utazási ügynök, aki barátságos és megértő, valamint szereti ellátni tanácsokkal fiát. Büszke arra, amit Victor eddig elért, de szomorú amiatt, hogy Sparky kutyán kívül nincs Victornak semmilyen más barátja. Éppen ezért arra ösztönzi a fiút, hogy csatlakozzon a helyi baseball-csapathoz, hátha szerez magának ismerősöket. Mr. Frakenstein játékos és szeretetteljes kapcsolatot ápol a feleségével.

Victor édesanyja egy szerető és támogató anya, aki a tudományos pályára ösztönzi gyermekét, még ha ez miatt konyhája át is alakul mobil laborrá. Mrs. Frankenstein imád olvasni, szeret filmeket nézni a férjével és minden a családjával töltött percet élvez.

 

Elsa Van Helsing (szinkron: Winona Ryder) - Elsa egy lelkes, de komor lány, aki mindezekmellett Victor osztálytársa. A szomszédban lakik zsarnok nagybátyjával, aki mellesleg a polgármester is. Elsának szintén van egy kis kedvence a pudli, Persephone személyében, ezért teljes módon megérti és átéli Victor fájdalmát, mikor elveszíti Sparky-t.

 

Persephone - Elsa tökéletesen ápolt fekete uszkárja, hihetetlenül nagy "hajjal" a fején. Sparky jóbarátja és minden tekintetben hűséges gazdájához.

 

Toshiaki (szinkron: James Hiroyuki Liao) - Toshiaki olyan mint egy hataloméhes, őrült tudós, akit semmi sem állít meg azon céljában, hogy elhappolja Victor elől a tudományos díjat - még a lopás sem akadály számára.

 

Bob (szinkron: Robert Capron) - Tipikusan az a fajta srác, akire azt szokták ráaggatni, hogy a mama pici fia. Alapjában véve nem gonosz, de könnyen megvezethető, mérhetetlenül hiszékeny és ezt Toshiaki ki is használja galád céljaihoz.

 

Bob mamája (szinkron: Conchata Ferrell) - Egy dundi, kertvárosi háziasszony, aki hajlamos a pánikra és a hisztériára, ha az irányÍtás kicsúszik a kezei közül.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.