Hirdetés

Frankenweenie - Karakterposzterek leírással

|

Tim Burton 1984-es kisfilmje hamarosan vászonra költözik, hogy egész estés idővel örvendeztesse meg azokat, akik nagy rajongói a rendezői egyedi meglátással bíró munkáinak.

Hirdetés

Október negyedikén mutatkozik be Tim Burton felélesztett kis kedvence, Sparky a Frankenweenie című alkotásban, melynek rövid sztorija a következő: a címszereplő kutyust elüti egy autó, de gazdája (egy fiatal srác) ebbe nem nyugszik bele és mindenáron megpróbálja visszahozni a halálból. A dolog az elején még működik is, amíg a kutya gazdája közelében van, azonban mikor elszabadul... A folytatásban kilenc karakterposztert kapunk, a hozzájuk tartozó rövid leírással.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.