Hirdetés

Funko Pop! figurákat szerepeltető animációs film készül

|

Darth Vader, Deadpool, Hellboy és Harley Quinn egy filmben? Igencsak grandiózus crossovernek nézünk elébe.

Hirdetés

A LEGO-kaland franchise mögött álló Warner Bros. stúdió kiszivárgott animációs film tervei között egy a Funko játékfiguráit felvonultató alkotás is szerepel, aminek akár idén kezdetét vehetik a munkálatai.

Hirdetés

A Funko gyakorlatilag a popkultúra minden szegletéből készített mostanra egyre nagyobb népszerűségnek örvendő bólogatós figurákat, és mivel a Marvellel együttműködve már néhány perces kisfilmeket is gyártottak, csak idő kérdése volt, míg valaki elő nem áll egy egész estés projekt ötletével. Konkrét részletek egyelőre ugyan nem derültek ki a film kapcsán, viszont a Slashfilm értesülései szerint olyan karaktereket fog mozgatni, mint Darth Vader, Deadpool, Hellboy, Harley Quinn, Wonder Woman, Hello Kitty, a Gondos Bocsok, valamint az Én kicsi pónim szereplői.

Az elképzelés maga jogosan vethet fel néhány kérdést és bizonytalan hangot, ugyanakkor fontos észben tartani, hogy a nagyszerűre sikeredett A LEGO-kaland ötletétől sem voltunk túlzottan elragadtatva a bejelentés idején, most pedig mindenki izgatottan várja a heteken belül érkező folytatást. Az biztos, hogy a Funko-filmben van potenciál, pláne hogy a fent említett nevekkel még történelmi jelentőségű is lehet, már ami a különböző univerzumok karaktereinek együttes szerepeltetését illeti - mindehhez persze elengedhetetlen néhány kreatív elme, noha még nem tudni, milyen alkotógárda áll a projekt mögött.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.