Hirdetés

Fűrész 3D - 24 millió az első hétvégén!

|

A Fűrész legutolsó, három dimenzióban vetített epizódja brutálisabb és epikusabb lett, mint az előző hat talán együtt véve, ezt bizonyítja a 85%-os értékelésünk is, valamint...

Hirdetés

A film nem csak a 20 milliós előállítási költséget térített meg, hanem az első hétvége folyamán 4 millióval rá is pakolt arra, és ez még csak a kezdet!

Sajnos a hetedik Fűrész rész még mindig jócskán elmarad a franchise rekordjától, amely a Fűrész 3 tart 33,5 milliós számadatokkal 2006-ban. Azt viszont megállapíthatjuk teljes bizonyossággal, hogy az utolsó, hatodik projektnél sokkal jobban teljesített, hiszen az 14 milliót termelt csak. Bár a Fűrész 3D eredetileg az utolsó epizódnak tekinthető, de pletykálnak egy folytatásról is Fűrész 8 cím alatt, sőt akadnak olyan szóbeszédek is, amelyek a franchise újraindításáról csacsognak.

A Fűrész 3D-t magunk is leteszteltük, errefelé eljuthattok hozzá.

(Ha durvának találjátok a hír képét, kérésre kicserélem!)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.