Hirdetés

Fűrész 3D Mozgó Plakát

|

Elég rég láthattunk mozgó plakátot filmekről, de szerintem ez most mindenért kárpótol.

Hirdetés

Külön öröm az örömben, hogy még egy jópofa szójátékkal is megleptek bennünket, szerintem mindenkinek egyértelmű, mire gondolok. (in mind-blowing 3d- észveszejtő 3d-ben (bocs, ez sikerült:))

Mellesleg a készítők szerint ez lenne az utolsó Fűrész film, de mivel a franchise elég sikeres ez szerintem nem túl valószínű.

A filmet amúgy az eddigi filmek vágója rendezi, de szerintem az utóbbi filmek már nem hozzák ugyanazt a színvonalat. Bár most még a csapdák is életre kelnek, sőt, bolti kirakatokban kínozzák a szerncsétlenebb sorsú embereket. Szóval lesz itt minden mi szem-hájnak ingere.

A megjelenés egyébként október 29. külföldön, de az eddigi filmek is voltak már nálunk, szóval valószínűleg ez sem fog kimaradni.

Az eddigi Fűrész 7 (vagy 3D) anyagunkat itt találjátok.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.