Hirdetés

Fűrész 3D - Mozgó Plakát 2. (javítva)

|

A Fűrész franchise mindig is megtalálta magának a közönséghez legeredményesebben vezető csatornákat, mostanában mozgó-robbanó plakátokkal kecsegtetnek.

Hirdetés

Volt itt már in mind-blowing hatás is, jelenleg azonban az in heart pounding érvényes, amelyet a rendkívül hatásos kedvcsináló is propagandál.

A Fűrész 3D a fejlesztők korábbi elmondása szerint az utolsó, hetedik rész lesz, azonban olyan pletykák is napvilágot láttak időközben, ami azt engedi sejtetni, hogy lehet nyolcadik próbálkozás is. Az még gombócból is sok, nemdebár? Szó-szót követ, a Fűrész 3D Október 29-én érkezik külhonba, hozzánk pedig novemberben feltehetőleg.

Eddigi Fűrész 7 anyagaink errefelé keresendőek.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.