Hirdetés

Fűrész 3D - ütős magyar plakát

|

Étvágy és látásgerjesztő anyagainkat általában kicsi a rakás módjára oldjuk meg, de nem bírtam bezsúfolni a szerintem zseniális kivitelezésű Fűrész plakátot a többi közé.

Hirdetés

Rendkívül rosszízű móka lenne itt elsütni az "érezd a hullám illatát" nevezetű poént, ezért nem is teszem. Helyette oknyomozó szemünk vessük a Lance kolléga által csak észveszejtőnek (mind-blowing, ftw) titulált plakátot, amelynek hazafiassága magáért beszél!

Fájó szívvel jelentek be továbbá egy rossz, és mosollyal egy jó hírt. A Fűrész 3D lesz az első olyan Fűrész film amelyet moziban is láthatunk idehaza, a rossz (ami nem mindenkinek az), hogy nem szinkronosan, hanem feliratosan kerül a kínálatba.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.