Hirdetés

Fűrész 7 a Linkin Park frontemberével

|

A Linkin Park zenekar vezető tagja, Chester Bennington feltűnt már korábban a Crank-ban, most pedig újra viszont láthatjuk őt egy jelenetben.

Hirdetés

Az MTV-nek köszönhetjük a feljebb látható exkluzív filmbeli képet, amelyen szenvedő urat a Linkin Park kedvelőknek cseppet sem kell bemutatnom, másoknak azonban elárulom: ő a szóban forgó banda frontembere, Chester.

A Fűrész 7 történetében elszabadulnak az indulatok, gyilkos harc dúl Jigsaw brutális örökségéért, a túlélők egy csoportja támogatást, segítséget kér az önsegítő guru és a szintén túlélő Bobby Dagent-ől. Bobby olyan ember, akinek saját sötét titka a terror egy új hullámát szabadítja környezetére...

Az új Fűrész film 3D-s megjelenítéssel érkezik meg Kevin Greutert (Fűrész 6) rendezésében Október 29-én külföldön, hazánkban egy nappal a premier előtt várható, 28-án.

A Linkin Park-ot illetően pedig had ragadjam meg az alkalmat, hogy emlékeztessek mindenkit: Szeptember 14-én megérkezik az új albumuk A Thousand Suns címmel, melyből az első The Catalyst elnevezésű szám már hallgatható. Akár itt is:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.