Hirdetés

Gabriel Luna szerint ezért nem valósult meg a korábban bejelentett Szellemlovas spin-off

|

Jóval több volt a háttérben, mint a Disney-Fox üzlet nyélbeütése.

Hirdetés

A hét évadot megélt és kezdetben még a Marvel Filmes Univerzum - hozzávetőlegesen - szerves részét képező, majd idővel attól eltávolodó A S.H.I.E.L.D. ügynökei sorozat rengeteg hatalmas népszerűségnek örvendő karakterrel ajándékozta meg az évek alatt a Marvel rajongókat. Ennek hatására egy darabig úgy nézett ki, hogy az egyik ilyen figura, a negyedik évadban bemutatkozó Gabriel Luna által játszott antihős, a Robbie Reyes-féle Szellemlovasnak egy saját spin-off sorozatban is lehetősége nyílik majd a rosszarcúak nyomába eredni, csakhogy a Disney-Fox üzlet nyélbeütése, valamint a Disney+-os tervek miatt a projekt végül sosem lépett túl a koncepció fázisán. 

Hirdetés

Luna a Comicbook.com-nak adott interjújában nemrég arról mesélt egy keveset, hogy pontosan mi is zajlott a színfalak mögött, amely alapján végre tökéletesen érthetővé válik, hogy a stúdió végső soron miért is engedte el inkább a papíron ígéretesnek tűnő, ám valójában megannyi problémával küszködő, eredetileg 2019-ben bejelentett show ötletét. 

"A bejelentéstől számított egy évvel később még mindig a sorozat showrunnerének keresésével voltunk elfoglalva, de eközben félévente rendre mindig megkaptam a csekkemet, hogy ha esetleg úgy alakul, akkor még véletlenül se tegyem a projektet parkolópályára. Szóval nagyon szerettem a karaktert, ahogy azokat az embereket is, akikkel együtt dolgoztunk rajta, így mindig igyekeztem megadni nekik a reményt arra vonatkozólag, hogy előbb vagy utóbb, de igenis képesek leszünk átlépni a célvonalat a sorozattal."

Luna tehát rendkívül elkötelezett volt a spin-off-fal kapcsolatban,  így mikor kiderült, hogy a projekt leállításra kerül, az rendkívül összetörte őt. 

"Ha ezzel lehetőségem lett volna megmenteni a show-t, akkor kérdés nélkül visszaadnám az összes pénzt, amit kaptam érte, csak hogy eljátszhassam a karaktert, hogy véghezvihessük a tervünket, amit kitaláltunk hozzá. De elveszed a fizetséged és továbblépsz, és igyekszel folytatni a munkádat."

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.