Hirdetés

Gal Gadot dalra fakad a Hófehérke Gonosz Királynőjeként

|

Azoknak, akik a Walt Disney klasszikus Hófehérke és a hét törpe meséjén nőttek fel meglepő lehet, hogy a Gonosz Királynő is dalra fakadhat, pedig a mesében több ének is felcsendül.

Hirdetés

A Disney új, élőszereplős újragondolásában - amit Marc Webb (500 nap nyár, A csodálatos Pókember 1-2) rendez, Rachel Zelger (West Side Story, Shazam! Fury of the Gods) pedig a címszereplő lesz - Gal Gadot (Wonder Woman, Különösen veszélyes bűnözők) alakítja majd a Gonosz Királynőt, és nem csupán énekelni, de táncolni is fog a vásznon.

Hirdetés

Gal Gadot Forbes-nak nyilatkozva lelkendezett a szerepe kapcsán: 

"Imádom! Szórakoztató, hogy valami mást csinálhatok. Fogok végre énekelni, táncolni és eljátszani egy gonosztevőt, amit még soha nem csináltam - és ő az első valaha létező Disney gonosz. Nagyon szeretek minden érintett emberrel együtt dolgozni, Marc Webbel [a rendezővel] és Marc Plattal, a producerrel, és természetesen a főszereplővel, Rachel Zeglerrel. Ez egy nagyszerű élmény és nagyon-nagyon élvezem, és a Gonosz Királynő nagyon gonosz, szóval érdekes lesz".

A színésznő már megmutatta a hangját a John Lennon Imagine című számában, amit több hírességgel együtt a koronavírus idején dolgozott fel. A végeredmény megosztóra sikerült, ahogy a Hófehérke remake híre is.

Korábban Peter Dinklage, a Trónok harcából ismert színész kritizálta a filmet, hogy "megerősíti a negatív sztereotípiákat" a törpe termetű emberekkel szemben. Vele viszont nem értett egyet Dylan Postl, aki szerint a nyilatkozatával csak megnehezíti a törpe növésű színészek munkához jutását.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.