Hirdetés

Ilyen lenne, ha Gal Gadot és Scarlett Johansson szerepet cserélnének

|

Valaki elképzelte Gal Gadotot Fekete Özvegyként, Scarlett Johanssont Wonder Womanként, Jason Momoát Thorként, Chris Hemsworth-t pedig Aquamanként. Csak ámulunk és bámulunk.

Hirdetés

Bizonyára sokan elméláztak már rajta, hogy mi lett volna, ha a DC karaktereit azok a színészek kelti életre, akiket a Marvel szerződtetett le a saját figuráihoz és fordítva. Vajon milyen lenne Gal Gadot a Fekete Özvegy testhez simuló jelmezébe bújva? Scarlett Johansson Wonder Womanként is megállta volna a helyét? Ezekre a válaszokra eddig maximum a képzeletünk adhatott választ, viszont többé már nem kell a fantáziánkra hagyatkoznunk: van, aki megrajzolta nekünk. 

Hirdetés

Talán ti is hallottátok már a BossLogic nevet. Ő az a grafikus, aki szinte azonnal reagál a castinghírekre és gyönyörű koncepciós rajzokon mutatja be a Twitterjén, hogyan festenének az adott szerepre pletykált vagy éppen bejelentett színészek. BossLogic ezúttal különleges lépésre szánta el magát: megcserélte a népszerű képregényfilmek színészeit, így a Gal Gadot - Fekete Özvegy és Scarlett Johansson - Wonder Woman párosok mellett azt is megcsodálhatjuk, hogy milyen lenne a Chris Hemsworth - Aquaman, valamint a Jason Momoa - Thor változatok. 

Nektek mi a véleményetek ezekről az alternatív kiadásokról?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.