Hirdetés

Gal Gadot Halle Berry-vel romantikázna a Wonder Woman 2-ben

|

Gal Gadot kiszemelte, hogy kivel szeretne enyelegni a Wonder Woman folytatásában.

Hirdetés

Greg Rucka képregényíró volt az, aki nem is túl régen megerősítette, hogy Csodanőnek bizony nőkkel is volt romantikus viszonya a múltban. Tekintve, hogy a karakter szóló filmje jövőre a mozikba kerül, felmerül a kérdés, hogy vajon lesz-e bátorsága a stúdiónak ezt a nagyvásznon is bemutatni? Túl sok esélye nem feltétlenül van, de Gal Gadot tudja kivel szeretne enyelegni, ha sor kerülne rá.

Hirdetés

A színésznő egy izraeli talk showban adott interjút, a beszélgetés során pedig felmerült annak a lehetősége, hogy Csodanő egy másik hölggyel kezdeményezzen viszonyt a Wonder Woman folytatásában. Gadot nem kerülte ki a kérdést, sőt még azt is elárulta, hogy kivel csinálná szívesen.

"A minap láttam Halle Barry-t. Annyira gyönyörű, hűha! Lélegzetelállító! Szóval... vele biztosan menne."

Persze kevés a valószínűsége annak, hogy a Warner Bros. bevállalja azt, hogy a Wonder Woman 2 egy love sztori legyen két nő között, de jó látni, hogy Gal Gadot elfogadja a karakter újonnan felfedezett tulajdonságait is. A Wonder Woman film már így is igazi mérföldkőnek fog számítani, hiszen ez lesz az elmúlt évek szuperhős dömpingjének első női főszereplős filmje, amit ráadásul egy nő rendezett, Patty Jenkins személyében. Így talán senki sem fog megharagudni, ha egyelőre marad a tradicionálisabb felállás.

A Wonder Woman 2017. június 23-án érkezik a mozikba. Főbb szerepekben még Chris Pine, Robin Wright, Connie Nielsen, David Thewlis, Elena Anaya, Danny Huston, Ewen Bremner és Lucy Davis.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.