Hirdetés

Gal Gadot hőskosztümben ment beteg gyermekeket látogatni

|

Egy hős minden körülmények között hős marad.

Hirdetés

Gal Gadot, avagy mindannyiunk Wonder Womanje (a nő, aki lazán mentette a menthetőt a DCEU-nál) az élő bizonyíték arra, hogy bizony a filmek, a szuperhősök számítanak. Nem számít, hogy fiktívek, igenis rengeteget jelentenek rengeteg embernek - elég csak megnéznünk az alábbi képeket, amelyek egy virginiai gyermekkórházban készültek. 

Hirdetés

Az Inova Gyermekkórházat Gal Gadot teljes harci díszben, avagy full Wonder Woman-kosztümben látogatta meg a páciensek és az ott dolgozók nem kis örömére. Na de elég a szövegből, beszéljenek hát helyettem a képek:

A Wonder Woman második része, mely 1984-ben fog játszódni (és amelyben nem csak Gal Gadot, de Chris Pine is visszatér valamilyen úton-módon) 2019 november elsején kerül a mozivásznak műsorára. A filmet az első részhez hasonlóan Patty Jenkins rendezi, az említett színészeken kívül pedig Kristen Wiig is tiszteletét teszi, mint a történet fő ellenlábasa. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.