Hirdetés

Gal Gadot kislánya készen áll, hogy átvegye Wonder Woman szerepét

|

A szépséges Gal Gadot sem marad fiatal örökké, de szerencsére már megvan az utánpótlás.

Hirdetés

A tavaly nyáron bemutatott Wonder Woman film bizonyára számos fiatal hölgyet inspirált és sokan közülük szívesen bújnának a harcos amazon bőrébe. Nincs ez másként a címszereplőt alakító Gal Gadot lányával sem, aki máris bejelentkezett a szerepre anyucinál.

Hirdetés

A film sikerességét szem előtt tartva Gadot és Petty Jenkins rendező máris dolgoznak a folytatáson, ami 2019. novemberében érkezhet meg a mozikba. A színésznőnek nem csak a kamerák előtt kell teljesítenie, hanem otthon is, hiszen két gyermekes anyuka. A Wonder Woman sikerére már az idősebb lánya, a 6 éves Alma is felfigyelt, tudtuk meg egy friss interjúból:

"Nem látta még a filmet, mert én vagyok az anyja és próbálom megóvni őt, gyerekeknek való dolgokat mutatni neki, de előbb-utóbb biztosan látni fogja. Nagyon büszke rám. Nagyon-nagyon büszke. Már azt is megkérdezte, hogy átveheti-e a szerepet, ha én idősebb leszek?"

Ez persze még sokára fog eljönni és addig jó néhány DC filmben láthatjuk még Gal Gadotot Wonder Woman szerepében. Az említett folytatás mellett biztosan fontos szerepe lesz az Igazság Ligája 2-ben és a Flashpoint filmben is számíthatunk a felbukkanására. Hogy milyen egyéb alkotásokban látjuk még az egyelőre a jövő zenéje, de ő egy olyan biztos pontotját jelenti a DC filmes univerzumnak, akire bátran lehet alapozni, és reméljük ezt meg is teszi a stúdió. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.