Hirdetés

Megvan, hogy mikor érkezhet A galaxis őrzői vol. 3?

|

A pletyka tanúsága alapján James Gunnak nem sok szabadideje lesz az Öngyilkos Osztag összerántása után.

Hirdetés

A Marvel negyedik fázisáról bár néhány hete végre lehullott a lepel, sokak nagy bánatára a James Gunn által írt és rendezett A galaxis őrzői vol. 3 mindössze említés szintjén került szóba. Ugyan Kevin Feige a Comic-Conon tartott prezentációja során megerősítette, hogy az s-fejek harmadik önálló kalandja továbbra is ott van a jövőbeli filmes terveik közt, konkrét dátummal mégsem tudott szolgálni.

Hirdetés

A dátum hiányát feltehetőleg a szintén Gunn kezei közül kikerülő The Suicide Squad bemutatójával lehetne magyarázni, hiszen a rosszfiúkból álló csapat 2021. augusztus 6-án veszi majd be a filmszínházakat, így az Őrzők 2022-nél előbb ha akarnának sem térhetnének vissza. A friss és megbízható forrásairól ismert Charles Murphy szerint a Marvelnél is tisztában vannak ezzel, így Űrlordék a jelenlegi tervek szerint 2022. május 6-án lophatják be magukat ismét a nézők szívébe.

Előttük azonban 2022. február 22-én még a Fekete Párduc második felvonása, majd 2022. július 29-én egy egyelőre ismeretlen Marvel mozi, talán pont a Pókember harmadik része kaphat helyet. Murphy posztjában emellett egy titokzatos 2024. májusi időpont is helyet kapott, ami azért is érdekes, mert a szerző ezt egy meglepett szmájlival látta el, így benne van pakliban, hogy Feige-ék ismét valami olyan nagy dobásra készülnek, ami már megint alapjaiban rázza majd meg az Marvel Filmes Univerzumot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.