Hirdetés

The Suicide Squad - Michael Rooker cáfolta a castingját övező pletykákat

|

A színész az Instagramján reagált a castingja körüli hírekre.

Hirdetés

Néhány napja egy kifejezetten szimpatikus pletyka bukkant fel a James Gunn által dirigált The Suicide Squad háza táján, amely szerint Gunn egyik régi harcostársa, Michael Rooker vagyis A galaxis őrzői Yonduja bújhatott volna a félelmetes King Shark bőrébe

Hirdetés

Nem tartott sokáig, hogy az érintett is megszólaljon az ügy kapcsán, aki az Instagramján egy egészen vehemens, már-már gyanúsnak nevezhető vérmérséklettel tagadta, hogy bármi köze lenne az Öngyilkos Osztag következő bevetéséhez. Noha Rooker távolmaradása miatt kissé csalódottak vagyunk, a film potenciális főgonoszát övező híresztelések talán sikerrel derítenek majd sokunkat jókedvre. A The Geeks Worldwide ugyanis úgy értesült, hogy Benicio del Toro jelenleg is tárgyalásokat folytat a film antagonistájának a szerepére, amely egyelőre a "The Mayor" kódnévre hallgat. Del Toro egyébként Rookerhez hasonlóan szintén dolgozott már együtt Gunnal korábban A galaxis őrzői első része kapcsán, ahol a kissé habókos Taneleer Tivant vagyis ismertebb nevén a Gyűjtőt keltette életre.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

DA...........NOT!!!

Michael Rooker (@michael_rooker) által megosztott bejegyzés, Máj 10., 2019, időpont: 11:30 (PDT időzóna szerint)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.