Hirdetés

Galaxis Őrzői: Lehetséges jelöltek Drax, a Pusztítóra?

|

Eddig még csak Star Lord szerepére castingolnak jelölteket, de most állítólag 3 színésszel tárgyalnak Drax szerepére.

Hirdetés

Története szerint Drax, eredeti neve Arthur Douglas. Egy kormányügynök, felesége Yvette és lányuk Heather, a Las Vegas közelében fekvő Mojave Sivatagon haladtak keresztül autójukkal, amikor Thanos az egész családot elpusztította. Thanos apja, Mentor végig követte az eseményeket, és megtalálta a tragédia egyetlen túlélőjét, Heather-t, akit magával vitt a Titánra, és kiképezte. A lány, később Holdsárkány néven tért vissza a Földre. Mentort elszomorította fia kegyetlensége, és Chronos segítségével feltámasztotta Arthur Douglas-t is. Arthur új, és erősebb testet kapott Mentortól, amelybe Chronos belehelyezte a férfi lelkét, mielőtt az végleg elenyészett volna. Drax a Pusztító néven, Arthur újjászületett a Földön. Mentor blokkolta Drax memóriáját, így annak emlékezetében csak zavaros foszlányok maradtak előző életéről, és a gyűlölet érzése Thanos iránt.

Drax évek múlva készen állt, hogy harcba szálljon Thanos ellen, de legyőznie sosem sikerült. Thanos idegen lényeket bízott meg azzal, hogy tartsák tőle távol a Pusztítót. Mikor Thanos a Kozmikus Kocka megszerzését tűzte ki célul, a Bosszúállók Marvel Kapitány, Holdsárkány és Drax segítségével megakadályozták a Titán-t tervei megvalósításában. Drax-nak ekkor villant be először pár emlék korábbi életéből. Valamivel később, Drax felvette a kapcsolatot Holdsárkánnyal, és megkérte lányát tartson vele az űrbe. Utazásaik során eljutottak Ba-Banis világába, és véget vetettek az ott folyó polgárháborúnak. Drax később lánya ellen fordult, aki végzett vele. De Drax egyik különleges képességének, a halhatatlanságnak köszönhetően, hamarosan ismét feltámadt és csatlakozott Adam Warlock csapatához, az Infinity Watch-hoz. A csapat egyetlen célja, Thanos elpusztítása. Drax képtelen meghalni, bármilyen súlyos sérülésből pillanatok alatt regenerálja magát. Kezeiből plazma-energia csapásokat tud gerjeszteni. Drax karakterének háttértörténetét elméletileg "frissíteni" fogják James Gunn filmjében.

Ide tartozik még, hogy állítólag John Krasinski (Office sorozat, Nászfrász) a nagy esélyes Peter Quill/Star Lord szerepére, de természetesen még ez sem garancia az üzletre. A filmben nagy szerepet fog kapni Star Lord, Drax és Gamora karaktere.

A fent felsorolt 3 színészből ti kit látnátok Drax-ként?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.