Hirdetés

Galaxis Őrzői: Megerősítve a karakterek története? John C. Reilly csatlakozik a filmhez?

|

Megbízható forrásból származó információk szerint John C. Reilly csatlakozhat a filmhez. Illetve új karakterek is szerepelhetnek benne.

Hirdetés

Karakter leírások:

Gamora (Zoe Saldana): Thanos fogadott lánya. Szuper erővel és halálos pengékkel rendelkezik. Thanos valóban kiirtotta a teljes faját, majd mint egy csecsemőt, Gamorát felemelte, hogy egy élő fegyver legyen. Amikor Gamora mindezeket megtudta, sikerült kitörnie Thanos "fogságából". 

Drax (Dave Bautista): Megtartja a klasszikus képregényes háttérsztoriját. Reinkarnálódott lelke Kronosnak. Képes lesz repülni, kilőni kozmikus sugarakat és természetesen emberfeletti ereje is lesz.

Rocket Racoon egy intergalaktikus börtönőr lesz. Kezdeti partnere Wal-Rus, egy rozmár.

Yondu, akit Michael Rooker alakít, valójában egy űr-kalóz lesz.

Lee Pace szerepe jelenleg meghatározatlan, de azt mondják, hogy karakterváltást kaphat, tehát a pletykált rossz oldali karakter helyett egy hőslehet, aki pedig egy saját spin-off filmet is kaphat. Sokan azt gondolják, hogy Nova, Adam Warlock vagy Marvel Kapitány lesz.

Érdekes módon azt is mondják, hogy Groot a Földre érkezik, hogy az embereken kísérletezzen, de Nick Fury (Samuel L. Jackson) lebeszéli róla.

Talán a legérdekesebb kis info az, hogy az egyik legjelentősebb alakja a filmnek Rhomann Dey, az "Első Nova" lehet. A Marvel állítólag már tett egy ajánlatot John C. Reilly-nek, hogy játssza el a szerepet. A karakter olyasmi lenne, mint Coulson, csak az Őrzők filmjében. Azonban Coulsontól eltérően Rhomann Dey egy szervezet vezetője valamint a képregényekben végül átadja hatalmát Richard Ridernek, ismertebb nevén a szuperhős Novának. Dey állítólag kommunikálni is fog a S.H.I.E.L.D.-el a film során. Rhomann Dey-nek lesz egy "szakértő" segédje, egy "kapcsolattartója" a Nova Hadtest és az Őrzők között. Neve ennek a karakternek még nincs megadva, de Marvel állítólag olyanokat is megkeresett már a szerepre, mint Hugh Laurie, Alan Rickman vagy Ken Watanabe.

Szinte biztos, hogy nem Thanos lesz az ellenség a filmben.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.