Hirdetés

Sean Gunn szerint továbbra is sínen van A galaxis őrzői 3

|

Bár nagy a csend a projekt háza táján, de ettől még tervben van az Őrzők következő kalandja.

Hirdetés

Tavaly nyáron robbant a bomba, hogy a Disney kirúgta James Gunnt A galaxis őrzői 3 éléről a több évvel ezelőtti ízléstelen tweetjei miatt, ezzel pedig kétségessé vált a trilógia záródarabjának elkészülése. A 2020-as premiert határozatlan időre elhalasztották, és bár rengetegen fejezték ki támogatásukat Gunn felé (köztük az Őrzőket megformáló színészek is), a Disney nem fogadta őt vissza, új rendezőt pedig azóta sem találtak a projektnek, és nem sok mindent hallani a film háza tája felől. 

Hirdetés

A napokban azonban megszólalt ezzel kapcsolatban a volt rendező testvére, Sean Gunn, aki a Variety-nek elárulta, hogy nincs ok az aggodalomra, hiszen továbbra is tervben van a projekt:

Azt nem tudom pontosan, hogy miként fog megvalósulni, de megvagyok róla győződve, hogy elfogjuk készíteni a harmadik részt. Hiszen tiszteletlenség lenne a rajongók felé, ha nem készülne el, és mi nem szeretnénk csalódást okozni nekik. És tudom, hogy mindenki, aki az Őrzőkön eddig dolgozott egy nagy családot alkot, éppen ezért biztos vagyok benne, hogy össze fogunk jönni, és elkészítjük a legjobb filmet, amit csak tudunk függetlenül attól, hogy ki lesz a rendező.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.