Hirdetés

Romantikus vígjáték lehet a Gambitből

|

Meglepő szavak hagyták el a film producerének száját.

Hirdetés

Hiába kebelezi be a Disney a Foxot, ezzel megszerezve a lehetőséget ahhoz, hogy beépítse az X-Meneket a Marvel Filmes Univerzumba, még nem jött el annak az ideje, hogy leálljanak a mutánsos projektekkel a rókás stúdiónál. Egyelőre életben marad a régóta hánykolódó Gambit film is, amelynek egyetlen biztos pontja Channing Tatum a főszerepben. A kártyahajigáló mutáns szólófilmje körül jöttek-mentek a rendezők az elmúlt években, de egyikük sem maradt addig, hogy elkezdhessenek forgatni.

Hirdetés

Már-már úgy tűnhet, hogy sosem fog elkészülni ez a film, de Simon Kinberg producer továbbra is bízik benne, hogy össze fog jönni. Most éppen egy romantikus-vígjátékként írta le a filmet.

"Ha megnézzük Gambitet akkor egy nagydumás csajozógépet látunk, ezért úgy éreztük, hogy ez a kisugárzás nagyon közel visz minket egy romantikus-vígjátékhoz. Persze, amikor azt mondom, hogy romantikus-vígjáték azt nem szigorúan véve kell érteni, hasonlóan ahhoz, amikor a Logant egy westernnek neveztem. Abban a filmben sem fegyverforgatók párbajoznak egymással. Csak az érzés hasonló. A Gambitről is azt tudom mondani, hogy megvan benne egy romantikus-vígjáték érzete, miközben nagyon is egy szuperhősfilm egyúttal, gonoszokkal és hősökkel, ahogyan ezekben a filmekben az lenni szokott."

Kinberg azt is hozzátette, hogy egy remek forgatókönyv van a tarsolyukban és jövő év elején szeretnék elkezdeni a forgatást. Hogy ebből mi fog megvalósulni az egy óriási kérdőjel. Gore Verbinski tavaly januárban hagyta ott a projektet és a stúdiónak azóta sem sikerült új rendezőt találnia a helyére. Verbinski előtt Rupert Wyatt és Doug Liman is betöltötte már a direktori szerepet, de egyikük sem maradt sokáig. A Foxnak most már nagyon sietnie kell a következő rendező megtalálásával, hiszen, ha jövőre sem tudják leforgatni a filmet, akkor félő, hogy a Disney érkezése után már nem is lesz erre lehetőségük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.