Hirdetés

Will Smith hazánkban ünnepli majd a Gemini Man premierjét

|

A színész rajongóinak lehetősége lesz majd látni a Budapestre visszatérő sztárt.

Hirdetés

Október 10-én bemutatják Will Smith és Ang Lee közös filmjét, a Gemini Mant, amelynek egyik különlegessége, hogy a színész két szerepben is feltűnik benne, az egyik esetében pedig digitálisan, a legmodernebb technológiákkal fiatalították meg az arcát. 

Hirdetés

A filmet részben Budapesten forgatták, több nevezetesség is felbukkan majd a jelenetek során, ráadásul Will Smith és Ang Lee, valamint a producerek, Jerry Bruckheimer és David Ellison szeptember végén, egészen pontosan szeptember 24-től 26-ig visszatérnek majd a magyar fővárosba, hogy megünnepeljék a Gemini Man bemutatóját. 

Noha a hazai forgalmazó későbbre ígért konkrétumokat, de az bizonyos, hogy a magyar rajongók több alkalommal is láthatják majd Will Smith-t, Ang Lee-t, Jerry Bruckheimert és David Ellisont. Amint kiderülnek a részletek, jelezzük nektek, addig is, nézzétek meg a szinkronos előzetest. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.